Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ


Με το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη συναντήθηκε κλιμάκιο φοιτητών της Ακαδημίας της ΓΣΕΕ, προκειμένου να υπάρξει αμφίδρομη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας συνεχάρη τους υπευθύνους της Ακαδημίας για το έργο τους και την προσπάθεια που κάνουν για την καθιέρωση της δια βίου μάθησης στο χώρο του συνδικαλισμού, ενώ ταυτόχρονα τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν μέσα σε αυτό το πλαίσιο, που θα λειτουργήσει μόνο προς όφελος του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε στην κακή εικόνα, που δημιουργείται σκοπίμως για την Πτολεμαϊδα στο πανελλήνιο και ζήτησε αρωγούς στην προσπάθεια της περιοχής για τη διεκδίκηση της νέας μονάδας. Παραδέχτηκε, δε, ότι έχουν γίνει λάθη από κακή εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας και των φορέων τα προηγούμενα χρόνια, όπως η μη έλευση του Φυσικού Αερίου και για το λόγο αυτό πρέπει σήμερα που υπάρχει καλύτερη ενημέρωση και αντίληψη για τα προβλήματα να συσπειρωθούν οι δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, του συνδικαλιστικού κινήματος και των εργατικών κέντρων της περιφέρειας. Ο κ. Τσιούμαρης μοιράστηκε με τους φοιτητές του ΚΑΝΕΠ την εμπειρία από την επίσκεψή του στη Μοστ της Τσεχίας και τους παρότρυνε να την επισκεφθούν, για να πάρουν πολύτιμα μαθήματα πάνω στην αποκατάσταση εδαφών και στην ποιότητα στο χώρο εργασίας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Ανδρεάδης, ο γραμματέας οικονομικού του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας και δημοτικός σύμβουλος κ. Καϊδης και ο κ. Καραλευθέρης, οι οποίοι ήταν επι σειρά ετών κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: