Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Πτολεμαϊδα οι σχολικοί αγώνες δημοτικών του Ν. Κοζάνης σε συνδιοργάνωση Δήμου Πτολεμαϊδας, Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων και Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης.
Οι αγώνες στέφθηκαν με επιτυχία και χαρακτηρίστηκαν απο τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών απο όλες της περιοχές του νομού. Περίπου 450 μαθητές κατέκλυσαν απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πτολεμαϊδας και αγωνίστηκαν με πνεύμα άμιλλας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, καλωσορίζοντας τους μαθητές, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του αθλητισμού, ως διεξόδου για τους νέους, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας υποδομών, όπου η νεολαία θα μπορεί να αθλείται απο μικρή ηλικία, αποφεύγοντας έτσι επικίνδυνα παραστρατήματα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «σήμερα δρέπουμε τους καρπούς μιας συνεχούς προσπάθειας για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στην πόλης μας, η οποία οδήγησε στο να βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να διοργανώσουμε αθλητικές συναντήσεις, νομαρχιακού, περιφερειακού, αλλά και εθνικού επιπέδου».
Ο κ. Τσιούμαρης έδωσε συγχαρητήρια στους δασκάλους, τους προπονητές, αλλά κυρίως στους γονείς των μαθητών, οι οποίοι με τη φροντίδα τους, προετοιμάζουν τους αυριανούς πρωταθλητές, τους οποίους θα καμαρώνουμε στα υψηλότερα σκαλιά του αθλητικού στερεώματος. Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ευχαρίστησε, επίσης, όλους τους διοργανωτές για την πολύτιμη προσφορά τους, ιδιαίτερα δε τον προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Δημ. Γκατζάλα και τον αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: