Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Πανεπιστημίου (Νο2)

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Πανεπιστημίου και την επικείμενη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Παιδείας Σπύρο Ταλιαδούρο, έδωσε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης. Ο κ. Τσιούμαρης ενόψει της συνάντησής του με τον κ. Ταλιαδούρο, καθ’ ύλη αρμόδιο για το θέμα, απέστειλε στον Υφυπουργό επιστολή- υπόμνημα σχετικά με τις έως τώρα κινήσεις που έκανε ο Δήμος Πτολεμαϊδας για τη διεκδίκηση τμημάτων και σχολών Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., συνεπής πάντα στις υποδείξεις της ηγεσίας του Υπουργείου και της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας στην επιστολή του ζήτησε απο τον κ. Ταλιαδούρο να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της συνάντησης και οι βουλευτές του Νομού, αλλά και ο γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, καθώς το ζήτημα απασχολεί συνολικά την περιοχή και στην κρίσιμη αυτή στιγμή για το πανεπιστήμιο απαιτείται συσπείρωση και κινητοποίηση όλων των δυνάμεων. Αναφερόμενος στη συνάντηση του βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη με την Υπουργό κ. Μαριέττα Γιαννάκου, ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι πρόκειται για μια εξέλιξη, η θετική έκβαση της οποίας θα κριθεί απο τη συνάντηση της Παρασκευής.
Επισυνάπτονται προς ενημέρωση οι επιστολές που απέστειλε ο κ. Τσιούμαρης προς τον Υφυπουργό κ. Ταλιαδούρο και τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Λεούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: