Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΟΥ

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Δήμου Πτολεμαϊδας για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος της μετεγκατάστασης Κομάνου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους κατοίκους.
Αφουγκραζόμενος, λοιπόν, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων του Κομάνου και ιδιαίτερα της νεολαίας, που προέκυψαν μετά την ανακοίνωση των τελικών δικαιούχων από την Επιτροπή Απαλλοτριώσεων της Ν.Α. Κοζάνης, ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης εισηγήθηκε στη συνεδρίαση της 25ης Απριλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας την υποβολή αιτήματος προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης για παραχώρηση 200 επιπλέον στρεμμάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικιστικές ανάγκες των κατοίκων του Κομάνου, οι οποίοι επιθυμούν να χτίσουν κοντά στις οικογένειές τους και να παραμείνουν δίπλα στους συγχωριανούς τους. Επιπλέον, δε, με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί και το θέμα της χωροθέτησης των κοιμητηρίων, αλλά και άλλων αναγκαίων κοινοχρήστων χώρων.
Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι χωρίς χρονοτριβή θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την ένταξη σχεδιασμού, πολεοδόμησης των επιπλέον στρεμμάτων στο υπάρχον οικιστικό σύνολο του Κομάνου, ώστε πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: