Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ


O Δήμαρχος Πτολεμαϊδας συγχαίρει θερμά τον Εορδαϊκό, ο οποίος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ν. Κοζάνης, κατάφερε δίκαια να ανέβει στη Γ’ Εθνική.
Μετά από δίκαιο αγώνα οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με την εποικοδομητική και αποτελεσματική συμβολή του προέδρου κ. Φλωρίνη και των συνεργατών του, κατάφεραν να δώσουν στους φιλάθλους που τους στήριξαν όλο αυτό τον καιρό πολύ μεγάλη χαρά, ακολουθώντας την ανοδική πορεία που κατακτά ο αθλητισμός σε διάφορους τομείς, όπως στίβος, μπάσκετ, χαντ-μπολ, tae-kwon-do, στην περιοχή μας.
Ο Εορδαϊκός από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, στοχεύοντας στην καταξίωση του παρελθόντος τόσο του Εορδαϊκού, όσο και το θρυλικού Άρη σε πανελλήνιο επίπεδο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: