Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Με επιστολή που απέστειλε προς το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Δικτύου Περιφερειακής Ανάπτυξης Ιωάννης Κάκκος, συγχαίρει το Δήμο και ιδιαίτερα το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων με υπεύθυνη Αντιδήμαρχο την κ. Σουλτάνα Βάνη και το Λαογραφικό Μουσείο Πτολεμαίδας με πρόεδρο την κ. Σοφία Τέλλιου για την άψογη συμμετοχή στην Έκθεση Ελληνικός Πολιτισμός που πραγματοποιήθηκε στις 30,31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2007 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.
Ο Δήμος Πτολεμαϊδας απέσπασε το Ειδικό Βραβείο παρουσίασης λαογραφικών αντικειμένων και παλαιοντολογικών ευρημάτων από τους διοργανωτές. Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση, καθώς το Ειδικό Βραβείο η κριτική επιτροπή αποφάσισε να το απονείμει μόνο σε τρεις εκ των διακοσίων περίπου δήμων, που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Το περίπτερο του Δήμου έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές τόσο για την άριστη παρουσίαση της λαογραφικής παράδοσης του τόπου και των παλαιοντολογικών ευρημάτων, όσο και για την άριστη επικοινωνία των υπευθύνων του περιπτέρου με τον κόσμο που επισκέφθηκε την έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: