Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Από το μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της χώρας ξεκίνησε ο κύκλος των επαφών του Δημάρχου Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, για τα ζωτικής σημασίας θέματα που αφορούν την περιοχή. Με αφορμή το επικείμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Η., που θα γίνει στην Πτολεμαϊδα, ο κ. Τσιούμαρης ζήτησε συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας, που έχει σαφή θέση επί του θέματος, ενώ θα συνεχίσει τις επαφές του με όλους τους φορείς, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι θέσεις των φορέων της τοπικής κοινωνίας στην εισήγηση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικού Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τις σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με τη Δ.Ε.Η. και το ζήτημα της νέας μονάδας.
Ο κ. Τσιούμαρης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αναστάσιο Τσιλφίδη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης σχετικά με τη δέσμευση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ κ. Παν. Αθανασόπουλου για ενημέρωση και έναρξη επαφών με την τοπική κοινωνία. Με αφορμή, λοιπόν, την επικείμενη επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα ο κ. Τσιούμαρης ανέφερε ότι θα τεθεί και πάλι το θέμα της δημιουργίας της νέας μονάδας, η οποία φημολογείται ότι δεν θα γίνει στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας τόνισε ότι διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων με τον πρόεδρο και τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας όχι μόνο στο θέμα της ΔΕΗ, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα, όπως το Πανεπιστήμιο, η υγεία κ.α.Σε δηλώσεις του ο κ. Τσιλφίδης μεταξύ άλλων ανέφερε: «μας κάλεσε ο κ. Δήμαρχος για να συζητήσουμε το θέμα της αντικατάστασης των παλαιών μονάδων του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας, δεδομένου ότι ετοιμάζει μια ανάλογη εισήγηση για επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη δημιουργία της νέας μονάδας. Ο κ. Τσιούμαρης ξεκίνησε τις επαφές του από το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας, προκειμένου να έχει τη θέση του φορέα, ως προς την αναγκαιότητα της μονάδας στην περιοχή που είναι θετική, ενώ έγινε και μια διεξοδική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν στη σχέση του τόπου μας με τη ΔΕΗ. Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος μας ενημέρωσε για το θέμα της ίδρυσης πανεπιστημιακών σχολών και αποφασίσαμε να έχουμε μια κοινή αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού ζητήματος, μετά από την ολοκλήρωση των επαφών του Δημάρχου με όλους τους φορείς. Εμείς δηλώσαμε από την πλευρά μας «παρών» σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: