Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 29 Μαΐου 2007

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Απάντηση στην αγωνία και την οργή της τοπικής κοινωνίας για τον τραγικό θάνατο που προξένησαν τα ναρκωτικά σε τρεις νέους της πόλης μας προσπαθεί να δώσει σε μια πρώτη άμεση αντίδραση του ο Δήμος Πτολεμαϊδας.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη στις 18.30 το απόγευμα ο Δήμος προσκάλεσε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης τις κ.κ.:
Βάσω Αρτινοπούλου καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου
Νεκταρία Αποστολίδου, ψυχολόγο, υπεύθυνη συμβουλευτικής ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Ο ρόλος της τοπικής κοινωνίας στην πρόληψη και αντιμετώπισης της εξάρτησης» όπου και προσκαλούνται να παρακολουθήσουν, να ενημερωθούν και ανάλογα να αναλάβουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που τους αναλογούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας στη μάστιγα του αιώνα που δυστυχώς στον τόπο μας λαμβάνει καθημερινά διαστάσεις «επιδημίας».
Το ίδιο βράδυ στις 20.30 ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας καλεί την «Επιτροπή Παραβατικότητας» που συστήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 Ν. 3463/2006 και την υπ’ αριθμ. 83/2007 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας. Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Παραβατικότητας αποτελείται απο τους:
Αρχιερατικό Επίτροπο,
Κυριακή Σαμψάκη- Κεχαγιά, Eιρηνοδίκη
Αμοιρίδη Αναστάσιο, Αστ. Διευθυντή
Γκέκα Μαρία, Ψυχολόγο
Γούλιαρου Θεοδώρα, Συμβολαιογράφο
Κυριακοπούλου Αναστασία, Κοινωνική Λειτουργό
Μοσχίδου Ιωάννα, προέδρος ΕΕΣ
Βασιλείου Ελένη, γυμνασιάρχη
Λαζαρίδη Παύλο, πρόεδρο Ιατρικής Εταιρείας
Βάνη Κεχαγιά Σουλτάνα, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικήςκαι αναμένεται να δώσει άμεσα απαντήσεις στις απρόσμενες διαστάσεις που έχει πάρει το πρόβλημα των ναρκωτικών στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: