Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Δ. ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Πτολεμαϊδας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πρόσφατη θεομηνία στο δημοτικό διαμέρισμα Περδίκκα.
Στα σημεία που δημιουργήθηκαν τα προβλήματα βρέθηκε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας, ο οποίος σε επί τόπου συνομιλία του με τους μηχανικούς του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ πρότεινε το σχεδιασμό άμεσων και μακρυπρόθεσμων ενεργειών, που θα δώσουν λύση στα προβλήματα που προέκυψαν απο την πρωτοφανή θεομηνία. Ο κ. Τσιούμαρης τόνισε ότι θα συζητηθούν οι επιμέρους προτάσεις στα διοικητικά συμβούλια της ΑΝΔΕΠ και της ΔΕΥΑΠ, ενώ ανέφερε ότι ζήτησε απο το Δ/ντη Ορυχείων Αμυνταίου κ. Σταφυλίδη σκαπτικό μηχάνημα για τη διάνοιξη περιμετρικής τάφρου στο χώρο του γηπέδου, η οποία και θα αναχαιτίσει την άμμο και τη λάσπη σε μια πιθανή μελλοντική νεροποντή.
Απο την πρώτη στιγμή στην πληγείσα περιοχή, μετά απο εντολή του Δημάρχου, βρέθηκε και το συνεργείο του Αντιδημάρχου Χρύσανθου Ταϊρίδη με το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρό της Κων/νο Ανδρεάδη, προκειμένου να απομακρυνθούν με άντληση τα νερά απο τους πλημμυρισμένους χώρους λόγου του αμφιθεατρικού του εδάφους και να απαλλαγούν οι δρόμοι απο τους τόνους λάσπης, που δημιούργησαν τα ορμητικά νερά της δυνατής βροχής.Στα συγκεκριμένα σημεία οι παρεμβάσεις απο το Δήμο ολοκληρώθηκαν χθες, ενώ υπήρξε μια καλή συνεργασία με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κοσμά Σιδηρόπουλο, καθώς και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Πτολεμαϊδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: