Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΓΚΩΜΗΣ




Στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δήμων Πτολεμαϊδας- Έγκωμης Κύπρου, επισκέφθηκε την πόλη μας το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Λέσχης Ηλικιωμένων του Δήμου Έγκωμης.
Η αποστολή, την οποία συνόδευε η πρόεδρος της Λέσχης και δύο δημοτικοί σύμβουλοι, έφθασε στην Πτολεμαϊδα το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας τους υποδέχθηκαν στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ η Αντιδήμαρχος κ. Τάνια Βάνη, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Κική Σαββουλίδου και τα προεδρεία με τα μέλη των δύο ΚΑΠΗ του Δήμου, όπου πραγματοποιήθηκε μια γιορτή αλληλογνωριμίας με πλούσια εδέσματα, χορό και μουσική.
Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας περιελάμβανε εκκλησιασμό στον Αγ. Δημήτριο Κλεισούρας, περιήγηση στην περιοχή, προσκύνημα στο μοναστήρι Μαυριώτισσας, και ξενάγηση στην Καστοριά.Ξεχωριστή ήταν η δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή των φιλοξενούμενων Κυπρίων ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας στον άνετο χώρο της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας, όπου τους υποδέχθηκε μέσα σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα. Καλωσορίζοντας τους ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε στο ιστορικό της αδελφοποίησης και στους στενούς δεσμούς που συνδέουν τους δύο δήμους. Ο κ. Τσιούμαρης μίλησε με τους συνοδούς και τα μέλη της αποστολής εκφράζοντας το σεβασμό και την εκτίμησή του στην τρίτη ηλικία, ενώ κατά την ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων τους προσέφερε συνολικά εκμαγείο με το περιστέρι της ειρήνης με την ευχή να ζουν ειρηνικά όλοι οι λαοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: