Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΑΩΝ


Παραδόθηκε ολοκληρωμένο το έργο της ανάπλασης της οδού Πτολεμαίων, μετά και το δεύτερο στρώμα ασφάλτου, το οποίο επιστρώθηκε. Η ανάπλαση της Πτολεμαίων υπήρξε επιτακτική ανάγκη, καθώς πρόκειται για ένα δρόμο, ο οποίος πριν την ανάπλαση χαρακτηριζόταν από τη στενότητα και τη φθορά των πεζοδρομίων, αλλά και την αναρχία που επικρατούσε στο παρκάρισμα, με αποτέλεσμα να προκαλείται κυκλοφοριακή συμφόρηση που επιβάρυνε το κέντρο της πόλης.
Με έμφαση στην αναβάθμιση της καθημερινότητας της ζωής των πολιτών της Πτολεμαϊδας, ο Δήμος Πτολεμαϊδας ξεκίνησε το πρόγραμμα των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων. Σήμερα, πλέον, η όψη της Πτολεμαίων και της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Στεφάνου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο, αφού δημιουργήθηκαν φωτιστικά σημεία, έγινε καινούργια πλακόστρωση στην οδό και γύρω από τον Ι. Ναό Αγ. Στεφάνου, ενώ φυτεύτηκαν και δένδρα, με στόχο την αναβάθμιση της όψης της περιοχής.
Πρέπει να τονιστεί ότι στην αισθητική αναβάθμιση της οδού έπαιξε καθοριστικό ρόλο η υπογείωση των καλωδίων, η οποία ενοχλούσε τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά. Με το τέλος των εργασιών αναδείχθηκε και ο περικαλλής ναός του Αγ. Στεφάνου, γεγονός που προκάλεσε την ικανοποίηση των περιοίκων.Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης με την πρώτη ευκαιρία οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και το πάρκο Χρηστίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: