Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ 5ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Η θεμελίωση του 5ου Γυμνασίου έγινε χθες παρουσία του Δημάρχου Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη. Πρόκειται για ένα κτιριακό συγκρότημα, προϋπολογισμού 2.700.000€, το οποίο είχε ενταχθεί στον κατασκευαστικό σχεδιασμό και έρχεται τώρα να συμπληρώσει τις εκπαιδευτικές υποδομές του Δήμου Πτολεμαϊδας.
«Είμαστε πολύ περήφανοι για το έργο αυτό, που μετά το νηπιαγωγείο της οδού Καραζάνου και την παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ έρχεται να συμπληρώσει τις εκπαιδευτικές υποδομές και θα συνεχίσουμε την αναζήτηση με στόχο την εξεύρεση οικοπέδων για την κατασκευή και νέων εκπαιδευτικών υποδομών», τόνισε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας.Όπως είπε ο κ. Τσιούμαρης το νέο αυτό κτίριο θα λύσει το πρόβλημα της σχολικής στέγης, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή. Το καινούργιο σχολικό κτίριο αναμένεται να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες την σχολική περίοδο 2008-2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: