Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η μεγάλη χαρά που πήρε όλος ο κόσμος της Πτολεμαϊδας με την ανακοίνωση της ίδρυσης τμημάτων Τ.Ε.Ι. στην πόλη, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, πολύ δε περισσότερο να επισκιαστεί από την μικροπολιτικών συμφερόντων εκμετάλλευση του θέματος.
Οι πολίτες της Πτολεμαϊδας γνωρίζουν καλά πόσοι και ποιοι δούλεψαν για να έρθουν τα τμήματα στην πόλη και τι έκαναν το ίδιο διάστημα όλοι αυτοί που τώρα δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον και επιδιώκουν να «καπηλευθούν» την επιτυχία. Όμως, «έχουν γνώσιν οι φύλακες».
Μέχρι την οριστικοποίηση του θέματος απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μετρημένες κινήσεις και για το λόγο αυτό δεν θα ακολουθήσουμε τα ολισθηρά μονοπάτια άλλων.
Επιφυλασσόμαστε να κάνουμε πλήρη και εκτενή αναφορά στα τεκταινόμενα και να προφυλάξουμε τον τόπο από πιθανές παγίδες που κρύβουν οι απερίσκεπτες κινήσεις των γνωστών στην πολιτική μας ζωή, αλλά άγνωστων στις κινητοποιήσεις για την έλευση σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Πληροφορούμε τους δημότες μας ότι πολύ σύντομα θα έχουν λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τις συγκεκριμένες ενέργειές μας, όπου θα αποκαλύψουμε και το παρασκήνιο πίσω από τα γεγονότα, τη γύμνια της σκέψης και την απραξία των δήθεν παραγόντων.

Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας
Γρηγόρης Τσιούμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: