Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Τη δημιουργία Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού εξήγγειλε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας στην εκδήλωση για τον Αγροτουρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμ




Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με θέμα: ,,Παράδοσης Δρώμενα με γεύση και χρώμα Αγροτουρισμού >>, που διοργάνωσαν ο Δήμος Πτολεμαΐδας, η ΔΕΠΟΚΟΠΠ και η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2007 το απόγευμα στην κεντρική Πλατεία της πτολεμαϊδας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πρόγραμμα <<Κατάρτιση των μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών του Ν. Κοζάνης, σε θέματα παροχής αγροτουριστικών υπηρεσιών, κατασκευής παραδοσιακών προϊόντων και προώθηση στην αγορά εργασίας>> του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, που υλοποιείται από το Κ.Ε.Κ. φοροτεχνικός και του Φ.Π.Σ.Υ.Υ. ΑΡΣΙΣ, στο οποίο συμμετέχουν 20 εκπαιδευόμενες από την ΠτολεμαΪδα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης, εξαγγέλλοντας τη δημιουργία Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού στην Πτολεμαϊδα, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του προγράμματος, το οποίο ο ίδιος πίστεψε και στήριξε από την αρχή και συνεχάρη τις 20 συντοπίτισσές μας εκπαιδευόμενες, για την πλήρη κατάρτισή τους.
Ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε ότι η αρωγή της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί, ώστε να μην σταματήσει το πρόγραμμα στο κομμάτι της θεωρίας, αλλά σύντομα να γίνει πράξη, τονίζοντας ότι θα υπάρξει μελλοντική εξέλιξη στην επιχειρηματική δραστηριότητα, που θα δώσει επαγγελματική προοπτική στους συμμετέχοντες πολίτες του τόπου μας, ενώ προέτρεψε όλους να προτιμούν τα τοπικά προϊόντα.
Την εκδήλωση παρουσίασαν η Αντιδήμαρχος κ. Τάνια Βάνη με τον εκπρόσωπο της ΑΡΣΙΣ Κοιν. Οργ. Υποστ. Νέων , κ. Νικόλαο Πογιατζή, ο οποίος μίλησε και για τον στόχο της, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Βουλευτής κ. Λάζαρος Λωτίδης, ο Γεν. Δ/ντής της Περιφέρειας Δ.Μ. κ. Κων/νος Κοκόλης, ο Νομαρχιακός Σύμβούλος κ. Παύλος Τσότσος, και η εκπρόσωπος των 20 γυναικών από την Πτολεμαΐδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί οι οποίοι και προσέφεραν ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής, που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: