Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 50.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πάνω από 50.000 πολίτες επισκέφθηκαν κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της την ιστοσελίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας http://www.ptolemaida.gr/. Κάτοικοι, Πτολεμαϊδιώτες της διασποράς και φίλοι της πόλης περιηγήθηκαν στον ιστότοπο του Δήμου Πτολεμαϊδας, αναζήτησαν και βρήκαν πληροφορίες και έστειλαν τις απόψεις τους για θέματα που τους απασχολούν.
Ο αριθμός από μόνος του αποδεικνύει ότι το Διαδίκτυο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό διαδραστικό εργαλείο, το οποίο ο Δήμος Πτολεμαϊδας αξιοποιεί, προκειμένου να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους δημότες και στους επισκέπτες της πόλης, να αποτελεί «πρεσβευτή» της Πτολεμαϊδας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και να λειτουργεί ως σύνδεσμος με τους απανταχού Πτολεμαϊδιώτες.
Με έμφαση στην παροχή πληροφοριών και στην εξυπηρέτηση των πολιτών, φιλοδοξία του Δήμου είναι η ιστοσελίδα να συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των χρηστών και να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενημέρωση όλων εκείνων για τους οποίους ο κυβερνοχώρος αποτελεί βασική πηγή πληροφόρησης. Το υψηλό από αισθητικής πλευράς αποτέλεσμα συμβαδίζει με το χρηστικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
Λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα των χρηστών και την επισήμανσή τους ότι «η συνεχής ανανέωση της ιστοσελίδας είναι πολύ πιο σημαντική ακόμα και από την ίδια τη δημιουργία της», καθημερινά τροφοδοτούμε τη σελίδα με καινούργιο υλικό που αφορά στις δραστηριότητες του Δήμου, σε προκηρύξεις, αλλά και σε ανακοινώσεις για το «τι τρέχει» στο Δήμο από πλευράς εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων.
Στο βιβλίο επισκεπτών καταγράφονται οι παρατηρήσεις (θετικές και αρνητικές), ενώ πολλά e-mails παίρνουν απάντηση ακόμη κι από τον ίδιο το Δήμαρχο. Η ιστοσελίδα έχει αποσπάσει τα θετικά σχόλια των ανθρώπων του χώρου της Τ.Α. και της επικοινωνίας.Η Δημοτική Αρχή προωθεί τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Πτολεμαϊδας, γεγονός που συμβάλλει ουσιαστικά στην εξυπηρέτηση των δημοτών και στην καλή έξωθεν εικόνα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: