Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΤΖΗ

Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του προκειμένου να τη συγχαρεί και να την τιμήσει τη σπουδάστρια της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Αναστασία Παστουρματζή, η οποία στέφθηκε πανελληνιονίκης για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2007- αντοχή γυναικών, που διεξήχθη στο Κατσιμίδι Αττικής από 11-12 Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας συνεχάρη την αθλήτρια για τη μεγάλη επιτυχία της και της ευχήθηκε δύναμη και θέληση για την κατάκτηση νέων διακρίσεων. Εξέφρασε την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια του και είπε χαρακτηριστικά «το μετάλλιο αυτό αποτελεί τιμή και για μας που έχουμε τη χαρά να τη φιλοξενούμε στη σχολή Δημοτικής Αστυνομίας και θεωρώ ότι είναι ένα μετάλλιο υπομονής και θέλησης που τη χαρακτηρίζουν. Χαίρομαι που οι υπεύθυνοι της Σχολής και όλοι οι συμπολίτες αγκάλιασαν την προσπάθειά της με αγάπη και θα επιθυμούσα το περιστέρι, που είναι εκμαγείο εκθέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου, και προσφέρουμε συνήθως σε μεγάλες προσωπικότητες να στολίζει μια γωνιά του σπιτιού της και να της θυμίζει την Πτολεμαϊδα».
Από την πλευρά της η Πανελληνιονίκης Αναστασία Παστουρματζή ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη μεγάλη τιμή που της έκανε και για την άψογη φιλοξενία που είχε ως εκπαιδευόμενη στη Σχολή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους υπεύθυνους και το προσωπικό της ΔΕΣΕΔΑΠ για τη συμπαράσταση που της έδειξε σε όλο το διάστημα της παραμονής της στην Πτολεμαϊδα.Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια είναι κάτοχος και άλλων χρυσών μεταλλίων από αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος στο δρόμο και στην πίστα, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας δε σταμάτησε να προπονείται διανύοντας πολλά χιλιόμετρα με το ποδήλατό της, σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: