Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Στην Κύπρο μεταβαίνει την Κυριακή 3 Αυγούστου εικοσαμελής αποστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεστόπετρας, προκειμένου να συμμετέχει στο λαογραφικό φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ε.Ε.
Στο φετινό φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα και στο Κίτι, θα πάρουν μέρος χορευτικά συγκροτήματα από τέσσερις χώρες.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας, την Κύπρο ο Πολιτιστικός Όμιλος Αθανασία Λάρνακα, ενώ θα συμμετέχουν και χορευτικά συγκροτήματα από την Ουγγαρία και την Εσθονία.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας θα συμμετέχει με το 12μελές χορευτικό του τμήμα παρουσιάζοντας χορούς της Μακεδονίας και του Πόντου, ενώ το βράδυ της Δευτέρας 4 Αυγούστου σε ειδική δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν των φιλοξενούμενων κρατών θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα αλλά και ποτά (τσίπουρο-κρασί) από την Μακεδονία.
Στην αποστολή θα συμμετέχει, εκπροσωπώντας τον Δήμο Πτολεμαΐδας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τάνια Βάνη – Κεχαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: