Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ΔΩΔΕΚΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ


Ο Δήμος Πτολεμαΐδας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες και στα δημοτικά του διαμερίσματα για την απαλλαγή από τα επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίρια, τα οποία μπορούν να γίνουν κυρίως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού εστίες πυρκαγιάς και μόλυνσης.
Ήδη, τα συνεργεία του Δήμου έχουν προχωρήσει στην κατεδάφιση δώδεκα εγκαταλελειμμένων σπιτιών στην Ασβεστόπετρα, σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες, ενώ απομένουν άλλα τέσσερα ετοιμόρροπα κτίρια για τα οποία χρειάζεται να υποβληθεί αίτηση από τους κατόχους του.Για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί οι ιδιοκτήτες ετοιμόρροπων κτισμάτων, αλλά και όσοι έχουν υπόψη τους τέτοια κτίσματα να ειδοποιήσουν εγγράφως τον Δήμο Πτολεμαΐδας ( τηλ. 2463057607 ), προκειμένου να ενημερώσουν τους υπευθύνους, ώστε να προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην καταγραφή αλλά και την κατεδάφιση των κτισμάτων τόσο στην πόλη όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: