Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ολυμπιάδας με αφορμή το εορτασμό της Παναγίας..
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας, συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του τοπικού συλλόγου αλλά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Σκλήθρου.
Ακολούθησε λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Τσιπάρη, ενώ παράλληλα οι γυναίκες του δημοτικού διαμερίσματος Ολυμπιάδας προσέφεραν σε όλο τον κόσμο σπιτική παραδοσιακή πίτα αλλά και δροσιστική παραδοσιακή αριάνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για την Ολυμπιάδα, καθώς οι κάτοικοί της με αυτόν τον τρόπο γιορτάζουν μια από της μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: