Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


Για τελευταία φορά φέτος θα λειτουργήσει από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου η ετήσια εμποροπανήγυρή μας στον ίδιο χώρο της Άνω Πτολεμαΐδας, ενώ ο Δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης ζήτησε από τους αρμόδιους να ληφθούν μέτρα προστασίας για την υγιεινή και ασφάλεια και ιδιαίτερα πυρασφάλειας των συμμετοχόντων εκθετών και των επισκεπτών του θεσμού, υποσχόμενος ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες, που θα επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.
Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης του θεσμού της εμποροπανήγυρης, η όλη διοργάνωση, από τον επόμενο χρόνο, θα λειτουργεί σε μια έκταση 30 στρεμμάτων στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου, όπου τα συνεργεία του Δήμου έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά παρεμβάσεων, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και περιλαμβάνουν χαλικόστρωση και στην συνέχεια ασφαλτόστρωση όλων των χώρων, έξι WC εκ των οποίων το ένα θα εξυπηρετεί ΑΜΕΑ, ντουζιέρες, στήλες φωτισμού, ενώ γίνονται εργασίες ανάπλασης στα κτίρια, τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων του χώρου.
Οκ. Δήμαρχος διευκρίνισε ότι ήδη μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί οι εργασίες για τις κατάλληλες υποδομές, τα συνεργεία του Δήμου και οι Τεχνικές υπηρεσίες εργάστηκαν πυρετωδώς αλλά δεν θα διακινδύνευαν μια τόσο μεγάλη διοργάνωση σε περίπτωση που ξεκινούσε με την παραμικρή έλλειψη.
Προτάσσοντας λοιπόν ο κ. Τσιούμαρης τη λήψη μέτρων σε όλα τα επίπεδα (πυρασφάλεια, πρώτες βοήθειες κτλ.) για την προστασία των εκθετών και των επισκεπτών επεσήμανε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία όλων των απαραίτητων υποδομών που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: