Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΑ ΙΩΝΕΙΑ 2008


Τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη τίμησε την Παρασκευή το βράδυ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ιώνεια 2008 , ο Σύλλογος Μικρασιατών για την συνεισφορά του στην ανακαίνιση του κτιρίου του Συλλόγου μετά την καταστροφική φωτιά του Απριλίου του 2007, όσο και για την συμβολή του στην διατήρηση του πολιτισμού του τόπου μας.
Δεδομένη χαρακτήρισε αυτή την προσφορά ο κ. Τσιούμαρης, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από την τιμή που του απένειμαν, λέγοντας ότι η ιστορία και το μέλλον ενός τόπου συνδέεται άρρηκτα με τον πολιτισμό του και συνεχάρει τον Σύλλογο Μικρασιατών για την έντονη δραστηριότητά του κατατάσσοντας τον ως έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας.
Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας στον ξεριζωμό που βίωσαν οι Μικρασιάτες με την Μικρασιατική καταστροφή ζήτησε έντονη επαγρύπνηση από όλους, καθώς όπως είπε πολλοί συντοπίτες από την Χαραυγή, την Καρδιά, τον Κόμανο, την Ποντοκώμη και την Μαυροπηγή, μας ζουν ακόμη και σήμερα εναν δεύτερο ξεριζωμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επάρκεια της ηλεκτροδότησης της χώρας και αντ΄αυτού διασυρόμαστε καθημερινά από ΜΜΕ που παρουσιάζουν την Πτολεμαΐδα ως συνώνυμο της ρύπανσης.« Εν όψει των μετεγκαταστάσεων και του Καποδίστρια 2 επιχειρείται από τους παραχαράκτες της ιστορίας παρασκηνιακά ο διαμελισμός της Εορδαίας. Όλοι μαζί, ενωμένοι στηρίζουμε την πρόταση του Δήμου για έναν δήμο Εορδαίας, προκειμένου να διατηρήσουμε τα ιστορικά, αναπτυξιακά, πολιτισμικά, γεωγραφικά στοιχεία της περιοχής μας», τόνισε ο κ. Τσιούμαρης αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: