Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ

Περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά φιλοξένησαν οι διήμερες εκδηλώσεις, που πραγματοποίησε στις 2 και 3 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροπηγής « η Ειρήνη», υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροπηγής «η Ειρήνη» από το 2003, οπότε και επαναλειτούργησε, κρατά πιστά τις παραδόσεις του δημοτικού διαμερίσματος. πραγματοποιώντας επιτυχημένες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο με κορύφωση τις καλοκαιρινές.
Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων άνοιξε το Σάββατο 2 Αυγούστου με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων της Μαυροπηγής και της Σιάτιστας που απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών, ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων περιελάμβανε χορευτικά συγκροτήματα από τον Σύλλογο Καρδιάς Κοζάνης «η Πρόοδος», Λευκοπηγής «Μ. Αλέξανδρος» αλλά και ο Σύλλογος Ποντίων Πτολεμαΐδας.Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: