Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ


Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας επέλεξαν για την τελική προετοιμασία τους ,λίγες μέρες πριν την αναχώρηση τους για το Πεκίνο, οι παραολυμπιονίκες μας Μαρία Καλπακίδου και Στέλιος Τσάκωνας.
Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι αθλητές και προπονητές τους Ιωάννης Μαχίλης και Γρηγόρης Σπανούδης από το αποτέλεσμα της προπόνησής τους μέχρι σήμερα, καθώς γίνεται σε ένα κολυμβητήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών που πληρεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την άριστη προετοιμασία τους και την καλύτερη δυνατή επίδοσή τους στο Πεκίνο.
Άλλωστε και στο παρελθόν κορυφαίοι αθλητές που επέλεξαν το Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας για την προετοιμασία τους εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους τόσο για τις υποδομές που διαθέτει όσο και για την φιλοξενία τους από την δημοτική αρχή.
«Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας είναι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας. Οι προπονήσεις των αθλητών γίνονται με τις ιδανικότερες συνθήκες, καθώς οι παραολυμπιονίκες μας θα αγωνιστούν σε αντίστοιχο κολυμβητήριο του Πεκίνου», τόνισε ο προπονητής κ. Σπανούδης παροτρύνοντας γονείς και παιδιά της Πτολεμαΐδας να επισκεφθούν και να εγγραφούν στο Κολυμβητήριο του Δήμου, καθώς τέτοιου είδους υποδομές σπανίζουν στην ελληνική περιφέρεια.
Η Μαρία Καλπακίδου και ο Στέλιος Τσάκωνας χάρισαν πολλές στιγμές συγκίνησης στους Έλληνες τόσο στους παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όσο και σε άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενώ αντίστοιχες στιγμές ελπίζουν ότι θα ζήσουν και στο στο Πεκίνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Καλπακίδου στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 κατέκτησε τρεις διακρίσεις: 2 ασημένια μετάλλια στα 50 μέτρα ελεύθερο και 50 μέτρα ύπτιο και την 4η θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο.
Ο Στέλιος Τσάκωνας από την πλευρά του κατέκτησε την 9η θέση στους παραολυμπιακούς αγώνες του 2004 και την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2006.Οι Παραολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: