Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ


Καθοριστικές υπήρξαν οι νομικές ενέργειες του Δήμου Πτολεμαϊδας στη θετική έκβαση της υπόθεσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης απαγορεύεται προσωρινά η λειτουργία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας WIND, η οποία είναι εγκατεστημένη σε οικοδομή επί της οδού 25ης Μαρτίου 22, μέχρι την έκδοση απόφασης τακτικής αγωγής.
Η εν λόγω εγκατάσταση είναι παράνομη λόγω έλλειψης νόμιμης αδειοδότησης και η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων είχε γίνεις στις 7 Αυγούστου. Η θετική απόφαση έγινε δεκτή με πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τη Δημοτική Αρχή και τους κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για μια απόφαση μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία έρχεται να υπερασπίσει το δικαίωμα των κατοίκων σε ένα υγιές περιβάλλον, χωρίς τον κίνδυνο των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι είναι αποφασισμένος να «κατεβάσει» τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας από όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκονται, προστατεύοντας έτσι την υγεία των δημοτών.Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η 2η φορά που αυτεπάγγελτα ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας κινεί τη νόμιμη διαδικασία, κάνοντας χρήση του δικαιώματός του για την προστασία των δικαιωμάτων των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: