Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών της Πτολεμαϊδας «στο κάλεσμα ανθρωπιάς», όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας, που απηύθυνε ο Δήμος μέσω του Δημοτικού Ραδιοφώνου και των συνεργαζόμενων σταθμών Ελεύθερο Ραδιόφωνο, Μελωδία, Πανόραμα και Φάσμα.
Σε απευθείας σύνδεση με το κεντρικό στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου και την κεντρική πλατεία της πόλης, οι παραγωγοί του Δημοτικού Ραδιοφώνου με τη συμμετοχή των παραγωγή των συνεργαζόμενων σταθμών παρουσίασαν ένα εξάωρο πρόγραμμα με ζωντανές ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις. Στα δύο περίπτερα που είχαν στηθεί στην κεντρική πλατεία και στην αγορά της πόλης οι «κουμπαράδες» γέμισαν από την αγάπη και την προσφορά του κόσμου που περνούσε. Επίσης, πολλοί ήταν οι φορείς και τα σωματεία που κατέθεσαν σημαντικά ποσά στο λογαριασμό στη Συνεταιριστική Τράπεζα, που έχει ανοίξει για τον ιερό αυτό σκοπό ο Δήμος Πτολεμαϊδας, και ως πρώτος καταθέτης έδωσε το ποσό των 5.000€ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο λογαριασμός θα μείνει για μια ακόμη εβδομάδα ανοιχτός για όσους θέλουν να συνδράμουν και στη συνέχεια το τελικό ποσό θα αποσταλεί στους πληγέντες, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης του κόσμου της Πτολεμαϊδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: