Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Στις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το Κολυμβητήριο της Πτολεμαϊδας, ένα κολοσσιαίο έργο, το οποίο περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία όλοι οι πολίτες της Πτολεμαϊδας. Την ημερομηνία των εγκαινίων του Κολυμβητηρίου ανακοίνωσε κατά την τελετή του αγιασμού στο 1ο και 2ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαϊδας ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, τονίζοντας τη σημασία του έργου για την πόλη και αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ευχήθηκε από κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά γεμάτη στόχους και προσδοκίες. Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας αναφέρθηκε στην πρωτιά που έχουν κατακτήσει με την αξία τους τα σχολεία της Πτολεμαϊδας, τα οποία δείχνουν στο πανελλήνιο το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στην εκπαίδευση και αποσπούν τίτλους και βραβεία σε διαγωνισμούς και αθλητικές διοργανώσεις.
Η δημοτική αρχή στάθηκε κοντά στους ανθρώπους της εκπαίδευσης, γεγονός που αναγνωρίστηκε από τη σχολική κοινότητα. Ήδη, έχουν αποπερατωθεί εργασίες σε πάρα πολλά δημοτικά σχολεία της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της διαβίωσης των μαθητών μέσα στο σχολείο. Η δημοτική αρχή προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει τις συνθήκες τόσο για τους διδάσκοντες όσο και για τα παιδιά μας.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τις οικογένειες τους μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: