Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Πάνω από 35.000 ήταν οι επισκέπτες της φετινής εμποροπανηγύρεως Πτολεμαϊδας, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 250 εκθετών από όλη τη χώρα. Η φετινή διοργάνωση ήταν η πλέον επιτυχημένη στην πορεία του θεσμού, καθώς σημειώθηκε νέο ρεκόρ εισπράξεων που ξεπέρασαν τις 142.000€. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής τα έσοδα κάθε χρόνο είναι και περισσότερα.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης δέχτηκε τα συγχαρητήρια τόσο των εμπόρων όσο και των επισκεπτών για τη διαρκή αναβάθμιση του θεσμού και τη διατήρηση της παραδοσιακής διοργάνωσης. Επιπλέον, ήταν μια ευκαιρία να παρουσιάσει η πόλη τη θετική της εικόνα, να αναδειχθεί η φιλοξενία των κατοίκων της και να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να τη γνωρίσουν καλύτερα.
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους κ.κ. Ορφανίδη, Ταϊρίδη και Παναγιωτίδη για τον άριστο συντονισμό τους, τη Δημαρχιακή Επιτροπή για την τήρηση διαφάνειας στις διαδικασίες, τη Δημοτική Αστυνομία για την επιβολή της τάξης και όλους τους εργαζομένους στο Δήμο που συνέβαλαν, καθώς συντονισμένα κατάφεραν να πετύχει και η φετινή διοργάνωση. Επιπλέον, με εντολή του Δημάρχου ξεκινάει η μελέτη του έργου στο χώρο του πρώην στρατοπέδου με την ανάλογη υποδομή, όπου θα πραγματοποιείται στο εξής η Εμποροπανήγυρη με στόχο την περαιτέρω αναβάθμισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: