Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ευρεία σύσκεψη με τους πολιτικούς και διοικητικούς προϊσταμένους του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Δημοτικών Επιχειρήσεων και όλους τους μηχανικούς των Τεχνικών και Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών συγκάλεσε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ζητήσει τη συμβολή τους για τη σύνταξη του κτιριολογικού προγράμματος του νέου Δημαρχείου που πρόκειται να κατασκευάσει η Δημοτική αρχή.
Είναι γνωστό ότι παλαιότερα και προεκλογικά ο κ. Τσιούμαρης είχε υποδείξει το χώρο του γηπέδου, που, όπως είναι γνωστό, μελλοντικά θα κατεδαφιστεί, ως τον πλέον κατάλληλο για την ανέγερση του νέου δημοτικού καταστήματος, το οποίο θα συγκεντρώσει τις διάσπαρτες δημοτικές επιχειρήσεις και τα Ν.Π.Δ.Δ., με στόχο την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. Επίσης, στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι να κατασκευάσει πενταόροφο γκαράζ, προκειμένου να απελευθερωθούν καινούργιες επιφάνειες και για το λόγο αυτό ζήτησε τη συνδρομή όλων, ώστε να καταστρώσουν ένα κτιριολογικό πρόγραμμα, ανάλογα με τις επιφάνειες που απαιτεί ο κάθε χώρος. Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας τόνισε πως το νέο Δημαρχείο δεν θα καλύπτει μόνο τις ανάγκες του υφιστάμενου δήμου αλλά και τις ανάγκες του διευρυμένου Καποδιστριακού Δήμου, καθώς, όπως τόνισε, «είναι πολύ κοντά η στιγμή που θα ανακοινωθεί ότι ο Δήμος Πτολεμαϊδας θα γίνει Δήμος Εορδαίας». Το καινούργιο κτίριο θα είναι ένα κτίριο με προοπτική είπε ο κ. Τσιούμαρης, ο οποίος ζήτησε οι υπηρεσίες να κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς, καθώς στις προθέσεις του είναι να το φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβουλίου, ώστε να ζητήσει τη χρηματοδότησή του μέσα από τα ΣΔΙΤ. Το καινούργιο ραντεβού με τις υπηρεσίες ορίστηκε για την επόμενη Παρασκευή, όπου κάθε ένας θα φέρει τις προτάσεις του προς συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: