Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Λακκούβες Βασ. Κων/νου ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Οριστική λύση και όχι με μπαλώματα δίνει ο Δήμος Πτολεμαϊδας στο πρόβλημα, που δημιουργούσαν οι λακκούβες της Βασιλέως Κωνσταντίνου εξαιτίας του υπεδάφους, που κατά τη γνωστή ορολογία «ζυμώνει» και δεν επιδέχεται προσωρινές λύσεις (ψυχρή άσφαλτο, μπαλώματα κλπ.), αλλά ριζική αντιμετώπιση.
Αποφασίστηκε να ξηλωθεί απο την αρχή όλο το οδόστρωμα με μεγάλη προσοχή, αφού οι εγκαταστάσεις της τηλεθέρμανσης είναι πολύ ψηλά στους κεντρικούς δρόμους και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε αποξήλωση, εκσκαφή και οδοστρωσία.
Έτσι δημιουργήθηκε μια ισχυρή κατασκευή σκυροδέματος με πλέγματα για ισχυρή αντοχή, που δεν θα επιτρέπει πλέον την υποχώρηση της ασφάλτου και συνεπώς θα απαλλαγούν οριστικά απο την ταλαιπωρία οι πεζοί, τα οχήματα, αλλά και οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων της οδού καταστημάτων.Αποκατάσταση των λακκουβών έγινε σ’ όλο το τμήμα της συγκεκριμένης οδού, ενώ εντός των ημερών ολοκληρώνονται οι εργασίες με τη ρίψη του ασφαλτοτάπητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: