Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε και η κατεδάφιση των παρακείμενων ετοιμόρροπων κτιρίων.
Στον περιβάλλοντα χώρο έγιναν εργασίες αποψίλωσης χόρτων, απομάκρυνσης των μπαζών και των βαρέων αντικειμένων, τα οποία είχαν μετατρέψει το χώρο σε μπαζότοπο, ενώ η κατεδάφιση των παρακείμενων ετοιμόρροπων κτιρίων απάλλαξαν την περιοχή από εστίες μολύνσεως και πυρκαγιάς και έδωσαν μια «ανάσα» στη γύρω περιοχή.
Στόχος του Δήμου Πτολεμαϊδας είναι ο χώρος γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις να εμπλουτιστεί με πράσινο, να αναβαθμιστεί περαιτέρω η εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων και με τη συνεργασία των περιοίκων η περιοχή να αλλάξει ριζικά όψη.Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τη ΔΕΗ και συγκεκριμένα τον κ. Χρ. Δαβάκο, Διευθυντή του Λ.Κ.Δ.Μ., καθώς επίσης και τον κ. Κων/νο Λέντζα, υπεύθυνο τμήματος περιβάλλοντος, οι οποίοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: