Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΦΕΤΕ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του απο την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας κ. Καίτη Μπαλτζοπούλου, το ημερολόγιό του 2008 που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντος ζωγράφου, του οποίου το όνομα φέρει ο Σύλλογος.
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και συλλεκτικό έντυπο, όπως τόνισε ο κ. Τσιούμαρης, που αποτελεί το καλύτερο μνημόσυνο για τον αείμνηστο συντοπίτη μας ταλαντούχο καλλιτέχνη, καθώς στις σελίδες του φιλοξενούνται κάποια απο τα σημαντικά έργα του.
Ο κ. Τσιούμαρης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή του Δ.Σ. του Συλλόγου και εξέφρασε την ικανοποίησή του, όταν η κ. Μπαλτζοπούλου τον ενημέρωσε ότι το επόμενο ημερολόγιο του Συλλόγου θα είναι αφιερωμένο στο ζωγράφο Παύλο Μοσχίδη, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής με 100 έργα και όλο το αρχείο του βρίσκονται στην Πινακοθήκη του Παλαιοντολογικού Ιστορικού Μουσείο Πτολεμαϊδας.Αφού η πρόεδρος του ΣΦΕΤΕ ενημέρωσε το Δήμαρχο για την πορεία των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του Συλλόγου, τον ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για τη στήριξή του σε κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με τη δημιουργία ενός εικαστικού κλίματος στην περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: