Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΑΓΩΝΑΣ 4X4 TRIAL ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Της Κούλας Πουλασιχίδου, αναδημοσίευση από την Εφημερίδα «Πτολεμαίος» Πέμπτη 27/9/2007

Με επιτυχία και τη συμπαράσταση του Δήμου Πτολεμαϊδας, διεξήχθη στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας ο 1ος διήμερος Φιλικός Trial, με πρωτοβουλία της τοπικής Λέσχης Trial 4x4, όπου συμμετείχαν ανάλογες λέσχες από τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Έδεσσα, την Ηγουμενίτσα, τα Γιαννιτσά, την Καστοριά κλπ.
Οι διαγωνιζόμενοι, που έφθασαν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας επισκέφθηκαν τον Προφήτη Ηλία της Βλάστης, ενώ την επόμενη ημέρα διεξήχθησαν οι αγώνες στα κοινοτικά της Πτολεμαϊδας (υποσταθμός ΔΕΗ) ένα χώρο που ο Δήμος διαμόρφωσε κατάλληλα, προκειμένου η επίδειξη να γίνει με ασφαλή και σωστό τρόπο, εντυπωσιάζοντας τους θεατές.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, αφού συνεχάρη τη διοίκηση και τα μέλη της τοπικής λέσχης και όλους τους συμμετέχοντες από την επικράτεια, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σας στηρίζουμε, ως Δήμος, διότι είστε οι άνθρωποι που αγαπάτε τη φύση και ζείτε μέσα σ’ αυτήν».
Ζητώ τη συνδρομή και τη συνεργασία σας στο τεράστιο πρόβλημα, που αντιμετώπισε η χώρα μας αυτό το καλοκαίρι και είμαι σίγουρος ότι θα προστατέψετε τα αγαπημένα δάση και το πράσινο που διαθέτει ο τόπος μας από την πύρινη λαίλαπα, κάνοντας περιπολίες στις περιοχές, οι οποίες κινδυνεύουν από τις πυρκαγιές, ώστε να προλάβουμε την όποια καταστροφή».
Επιπλέον ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας υπογράμμισε ότι η Πτολεμαϊδα φημίζεται για τη φιλοξενία της, ενώ επεσήμανε ότι στις προθέσεις του είναι η διοργάνωση ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος 4x4 Trial στην πόλη μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες από τα διάφορα σημεία της Ελλάδας έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία που τους παρείχε ο Δήμος και αυτό το εξέφρασαν στο πρόσωπο του Δημάρχου, που ήταν παρών στην επίδειξη.
Από την πλευρά της η Διοίκηση της διοργανώτριας Λέσχης Πτολεμαϊδας, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο Απόστολο Μητατσέλη, έκανε ότι ήταν δυνατόν για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων, ανανεώνοντας το «ραντεβού» για τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: