Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Με μεγάλη λαμπρότητα θα γίνουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου μετά την παρέλαση, τα εγκαίνια του Κολυμβητηρίου Πτολεμαϊδας. Το Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, ένα κόσμημα για το Δήμο Πτολεμαϊδας και την ευρύτερη περιοχή, θα ανοίξει τις πύλες του για όλους τους πολίτες, αποτελώντας ένα ακόμα σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας «πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, το οποίο αναβαθμίζει το επίπεδο του αθλητισμού και της ποιότητας ζωής και δίνει τη δυνατότητα στους νέους να χαράξουν ένα πιο ευοίωνο μέλλον, απομακρύνοντάς τους από τους πειρασμούς του σύγχρονου κόσμου και να αναπτύξουν σώμα και πνεύμα με αθλητικά πρότυπα».
Πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο έργο αθλητικής υποδομής ολυμπιακών προδιαγραφών, από τα αρτιότερα και τα καλύτερα του είδους του, όπως διαπίστωσαν και οι πλέον ειδικοί και έμπειροι στο χώρο της κολύμβησης και του αθλητισμού, εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για ένα από τρία καλύτερα κλειστά κολυμβητήρια της χώρας, ικανό να φιλοξενήσει αθλητές και διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας.
Το υπερσύγχρονο Κλειστό Κολυμβητήριο διαθέτει αγωνιστική θερμαινόμενη κλειστή πισίνα 8 διαδρομών, διαστάσεων 50x21 μέτρα και βάθους 2,0-2,2 μέτρα και πισίνα εκμάθησης κλειστή και θερμαινόμενη, κατάλληλη για όσους έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά με το υγρό στοιχείο. Στο κτίριο στεγάζονται επίσης χώροι υποδοχής, αναμονής, διοίκησης, αποδυτηρίων, κυλικείου, ενώ υπάρχει ιατρείο, αίθουσα φυσιοθεραπείας και μασάζ.
Στο Κλειστό Κολυμβητήριο θα λειτουργήσουν προγράμματα κολύμβησης, σχεδιασμένα να καλύψουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες (για βρέφη, για μικρά παιδιά, για ΑμΕΑ, προγράμματα θεραπείας, πρόληψης και αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων), καθώς ο αθλητισμός είναι για όλους.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό και τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: