Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πενήντα οικότροφοι του Αγροτικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Πτολεμαϊδας συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από πενήντα χρόνια στο χώρο του πρώην Οικοτροφείου και νυν Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαϊδας την περασμένη Κυριακή.
Από την πρώτη τους συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο οποίος τους προσκάλεσε να επισκέπτονται την περιοχή κάθε χρόνο, φιλοξενούμενοι του Δήμου.
Οι φιλοξενούμενοι –οικότροφοι των ετών 1956, 1957, 1958- με χαρά δέχθηκαν την πρόσκληση και ανανέωσαν το ραντεβού τους, ενώ ζήτησαν από τον κ. Τσιούμαρη να τους δοθεί ένας χώρος, στον οποίο να μπορούν να συναντιούνται και να συγκεντρώνουν τα αρχεία τους. Αίτημα που έγινε άμεσα δεκτό από το Δήμαρχο Πτολεμαϊδας.


Το Αγροτικό Ορφανοτροφείο Αρρένων Πτολεμαϊδας φιλοξένησε περισσότερα από 3.000 ορφανά και άπορα παιδιά από το 1942 έως το 1995, παίζοντας ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή, όπως τόνισε και ο πρώην διευθυντής του κ. Σωκράτης Παπουλίδης.







Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: