Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Η Δημοτική Αρχή έδειξε από την αρχή μεγάλο ενδιαφέρον για την περάτωση του έργου του Κλειστού Κολυμβητηρίου, ενός σημαντικότατου έργου για την πόλη και τη νεολαία της, παρά το γεγονός ότι το κολυμβητήριο ως έργο δεν ανήκει στο Δήμο, αλλά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Με αλλεπάλληλες επιστολές και έγγραφά του, αλλά και κατ’ ιδίαν συναντήσεις στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης προσπάθησε να επισπεύσει με κάθε τρόπο την παράδοση του έργου, με δεδομένο, μάλιστα, το γεγονός ότι ο Δήμος Πτολεμαϊδας (ΔΕΥΑΠ, ΔΕΤΗΠ) ενεργοποιήθηκε έγκαιρα για τις απαιτούμενες συνδέσεις και ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Τις τελευταίες ημέρες μετά από συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τους υπευθύνους Τεχνικών Έργων της Γ.Γ.Α κ.κ. Νίκο Παργινό, προϊστάμενο έργων Β. Ελλάδος και τους επιβλέποντες μηχανικούς Σπ. Μπαμίχα και Ηλία Κουτσοχρήστο, ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ενημερώθηκε ότι πλέον το κολυμβητήριο βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής του και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.Με την υπ. αριθμ. 32123/2-8/2007 επιστολή που απευθύνεται στο Γενικό Διευθυντή Υποστήριξης Αθλητισμού κ. Θ. Στάμου, ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας ζητά ενημέρωση για τη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής και τις τυχόν απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνει ο Δήμος Πτολεμαϊδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: