Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

Η Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι με υπευθυνότητα σχεδιάζει και στη συνέχεια υλοποιεί τις υποσχέσεις της, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα έργα στα δημοτικά διαμερίσματα. Όπως είχε δεσμευθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα μεγάλα προβλήματα, που δημιούργησαν στις αρχές του καλοκαιριού στον Περδίκκα, οι επιμέρους προτάσεις συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Π., το οποίο εν συνεχεία έδωσε εντολή στο Διευθυντή της Επιχείρησης να εκπονηθεί άμεσα η μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα στον Περδίκκα. Ο συντομότατος χρόνος που μεσολάβησε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αδιαφορία, αλλά απαραίτητο διάστημα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Καμία δημοτική αρχή δεν κρατά στα χέρια της το μαγικό ραβδάκι, το οποίο λύνει ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα. Η πολιτική του Δήμου Πτολεμαϊδας και στο θέμα της κατασκευής των αντιπλημμυρικών έργων στο Δ.Δ. Περδίκκα βασίζεται στην εκπόνηση μιας σοβαρής μελέτης και στη συνέχεια στην κατασκευή ενός έργου, που θα δώσει μια για πάντα λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Όπως δε επισημαίνεται στα σχετικά δημοσιεύματα του τύπου, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων βροχοπτώσεων «ο Δήμος Πτολεμαϊδας κινητοποιήθηκε έγκαιρα μεταφέροντας μηχανήματα στον Περδίκκα, προκειμένου να παρέμβουν εφόσον χρειαστεί» (Πρωϊνός Λόγος, 11/8/2007), ενώ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ βρίσκεται σε ετοιμότητα, προκειμένου να δοθούν βραχυπρόθεσμες λύσεις, όπου κι αν χρειαστεί.

Ως εκ τούτου η δήλωση, η οποία αποδίδεται στον πρόεδρο του Τ.Σ. Κοσμά Σιδηρόπουλο στο ρεπορτάζ της Μαίρης Κεσκιλίδου (Πρωϊνός Λόγος, 11/8/2007 «ότι δεν έγινε τίποτα και ότι το χωριό είναι ανοχύρωτο» προξενεί έκπληξη και αφήνει ερωτηματικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: