Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Σε μικρό χρονικό διάστημα αναμένεται η έκδοση της οριστικής απόφασης του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση της καμουφλαρισμένης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Πτολεμαϊδας, ενώ όπως επισημαίνει ο συνήγορος του Δήμου Πτολεμαϊδας Ευθύμιος Λιάκος υπάρχει αισιοδοξία ότι η αξιολόγηση της επιχειρηματολογίας των δύο πλευρών θα αναδείξει κερδισμένη την πλευρά του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι η σοβαρή αυτή υπόθεση άνοιξε μετά από έγκαιρη παρέμβαση του Δήμου Πτολεμαϊδας και την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα την προσωρινή διακοπή λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την οδό 25ης Μαρτίου 55 και εν συνεχεία συζητήθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης.

Αποφασισμένος να «κατεβάσει» τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας απο όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκονται, δηλώνει ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας και παράλληλα επισημαίνει ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αποτελούν τεράστιο κίνδυνο και θα «ξηλώνονται» απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: