Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Και διαδικτυακά εκπέμπει απο σήμερα μέσα απο την ιστοσελίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας

www.ptolemaida.gr/radio

το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πτολεμαϊδας (94,5) με το ανανεωμένο του πρόγραμμα που περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ενημερωτικές εκπομπές και πολύ μουσική.
Η διαδικτυακή εκδοχή της δημοτικής ραδιοφωνικής ενημέρωσης ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο τα νέα της Πτολεμαϊδας, αποτελώντας γέφυρα με την πατρίδα για τους απανταχού Πτολεμαϊδιώτες.
Στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου εκτός από την επιλογή της ζωντανής ακρόασης, μπορεί κανείς να ακούσει τις ειδήσεις της ημέρας, να δει το πρόγραμμα των εκπομπών και να βρει πληροφορίες για τους παραγωγούς. Ηλεκτρονικά μηνύματα e-mail μπορούν να στέλνουν οι ακροατές στα radioptolemaida@yahoo.gr και radio@ptolemaida.gr, ενώ για τηλεφωνική επικοινωνία μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2463025225.
Το Δημοτικό Ραδιόφωνο απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, που θέλουν να αποκτήσουν βήμα να επικοινωνήσουν με το 2463025225 ή 2463081232 (ΔΕΠΕΚΟΠΠ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ