Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Ο ΜΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΟΥΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Στο τιμόνι του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαϊδας θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά ο κ. Μίκης Μιχαηλίδης, στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μουσικό, βιολονίστα, και μαέστρο από την Κύπρο, με μια επιτυχημένη πορεία και εξαιρετικές συνεργασίες με σημαντικές ορχήστρες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σπούδασε βιολί, διεύθυνση ορχήστρας, μουσική δωματίου και ειδικεύτηκε στη μπαρόκ μουσική στη Oρχήστρας της Βιέννης, της Μπαρόκ Oρχήστρας καθώς και διαφόρων συνόλων στη Βιέννη, της Λευκωσία, Θεσσαλονίκη, Βιέννη και Λονδίνο. Από ηλικία 12 ετών εμφανίζεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση ως σολίστ με ορχήστρες, ενώ παράλληλα δίνει ατομικά ρεσιτάλ. Υπήρξε μέλος της Συμφωνικής Συμφωνικής του Durban στη N. Αφρική, στην Oρχήστρα Ραδιοφωνίας της Κύπρου. Μαέστρος της Oρχήστρας Nέων Β. Ελλάδος και της Oρχήστρας Δωματίου Pro Musica.

Έχει διευθύνει στην Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Π.Γ.Δ.Μ. Από το 2001 έως το 2004 διετέλεσε Διευθυντής της Κρατικής Oρχήστρας Θεσσαλονίκης. Σήμερα είναι κορυφαίος Α στα πρώτα βιολιά της ΚOΘ, Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και μαέστρος της "Interbalkan Symphony Orchestra".

Δεν υπάρχουν σχόλια: