Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ AΝΩ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - Δ.Δ. ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ - Δ.Δ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ - Δ.Δ. ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ


Τέλος παίρνει από σήμερα ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της Άνω Πτολεμαΐδας που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών λόγω της έλλειψης επάρκειας πόσιμου νερού του δικτύου ύδρευσης.
Η Δημοτική Αρχή ολοκληρώνοντας την κατασκευή του 2ου τροφοδοτικού αγωγού προϋπολογισμού 4.863.000 ευρώ τον οποίο έθεσε σε λειτουργία στη 13:00 το μεσημέρι, έλυσε οριστικά το έντονο πρόβλημα της λειψυδρίας στην περιοχή.
Η τελετή έναρξης της λειτουργίας του αγωγού έγινε από τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Γρηγόριο Τσιούμαρη ο οποίος χαρακτήρισε το έργο κολοσσιαίο ενώ έξηρε την συμβολή του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Ανδρέα Λεούδη στην ένταξή του στο 3ο ΠΕΠ υπογραμμίζοντας :
΄΄ Ο τροφοδοτικός αγωγός ταυτόχρονα με τους κατοίκους της Άνω Πτολεμαϊδας θα υδροδότηση επιπλέον τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ασβεστόπετρας – Προαστείου – Μαυροπηγής λύνοντας οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης των διερχόμενων Δ.Δ. και κυρίως της Μαυροπηγής που τόσα χρόνια πρωτοτυπώντας δυστυχώς πληρώνουμε ως Δήμος εμφιαλωμένο νερό για τους κατοίκους.
Το έργο θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα αλλά δυστυχώς πολεμήθηκε, την προηγούμενη τετραετία, από Δημοτικούς Συμβούλους όχι μόνο της Αντιπολίτευσης αλλά και από της ίδιας της παράταξής μας που θεωρούν πώς η προσωπική τους εμπάθεια για το πρόσωπο του Δημάρχου αλλά και οι προσωπικές τους βλέψεις περνούν πάνω από το κοινό συμφέρον και ιδιαίτερα την ταλαιπωρία των δημοτών όπως αυτή των κατοίκων της άνω πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: