Δήμαρχος

Στο ιστολόγιό μου θα βρείτε ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τους τομείς λειτουργικής μου δραστηριότητας στο ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, καθώς και επιθεώρηση επιλεγμένων καίριων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Δημάρχου Πτολεμαΐδας κ. Γρηγορίου Τσιούμαρη με τον Υφυπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, λίγο πριν την παράδοση των 80 εργατικών κατοικιών στο Δ.Δ. Ασβεστόπετρας.

Ο κ. Υφυπουργός ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τα νέα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ που είναι σε εξέλιξη και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί ο Δήμος ενώ ο κ. Τσιούμαρης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιοποίηση του χώρου της ΑΕΒΑΛ και στην εγκατάσταση εκεί μεγάλων επιχειρήσεων, στις οποίες θα εργαστούν εκατοντάδες δημότες της Πτολεμαϊδας και όχι μόνον.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των 80 Εργατικών Κατοικιών στην Ασβεστόπετρα στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την αρχιτεκτονική των διαμερισμάτων κρίνοντας και ως αρχιτέκτονας ότι μπορούν να συναγωνιστούν άνετα αυτά του ελευθέρου εμπορίου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει για την περιοχή μας λέγοντας ότι σύντομα θα τον ανακυρήξει επίτιμο δημότη του Δήμου Πτολεμαΐδας.

Τέλος ο κ. Τσιούμαρης ευχήθηκε σε όλους τους δικαιούχους καλή διαμονή στα νέα τους σπίτια υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Πτολεμαϊδας θα είναι κοντά τους όποτε τον χρειαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: